Terug naar de welkomstpagina




Privacyverklaring
HOME   OVER ONS   BEDRIJF   ASSORTIMENT   GEBRUIKSAANWIJZING   ROUTE   CONTACT

ASSORTIMENT

De houdbaarheid van de carpaccio’s in diepvries bedraagt tenminste 6 maanden. De inhoud per verpakking bedraagt standaard 80 gram. Per doos 50 stuks. Op verzoek zijn andere gewichten,formaten en aantallen per doos mogelijk.

De etiketten op de doorzichtige verpakking kunnen in iedere gewenste taal aangepast worden.

  • Zalm Carpaccio
  • Zalm Dille Carpaccio
  • Zalm Tandori Carpaccio
  • Zalm Heilbot Nori Carpaccio
  • Zalm Paling Carpaccio
  • Tonijn Carpaccio
  • Gerookte Tonijn Carpaccio
  • Carpaccio Coquilles St.Jacques
  • Paling-in-het-Groen Convenience

    Tevens kunnen wij bijpassende dressings vervaardigen. Juist hierdoor kan de smaak van de carpaccio’s nog meer geaccentueerd worden.

    De producten zijn bij uitstek geschikt voor restaurants,cateringbedrijven, cruise maatschappijen,strandpalviljoens,hotelrestaurants en restaurantketens, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

    Voor kleinere hoeveelheden kunt u in Nederland terecht bij de bekende Horecagroothandels.
  •